Links

Stappenplan voor het opzetten van een Tiny House Project

Welke stappen heb je globaal te zetten bij het realiseren van een Tiny House Project? Welke kosten komen er bij kijken? Hoe zit het met de wetgeving en/of vergunningen? Met welke partijen krijg je te maken?

Op basis van de huidige opgedane kennis en ervaringen hebben we een Stappenplan opgesteld voor het realiseren van een Tiny House Project. Dit document is/blijft continu in ontwikkeling. Met andere woorden, het is geen kant en klaar document dat in iedere gemeente en voor iedere locatie geldt. Gebruik dit document als een richtlijn en deel ook vooral je eigen opgedane kennis met ons zodat wij die kunnen toevoegen aan het Stappenplan.

Download het Stappenplan

Klik hier voor het plan >>>

Links naar website die je breed informeren over Tiny Housing

Tiny House Nederland > Behoorlijke databank aan kennis en informatie over álles wat te maken heeft met Tiny Houses

Marjolein in het klein > De eerste officiële Tiny House bewoonster in Nederland. Een échte pionier. Haar site en haar blogs zijn zeer de moeite waard om te lezen. Ze deelt enorm veel specifieke kennis en informatie.

Tiny Findy > Hét platform voor vraag en aanbod van Tiny Houses, woonlokaties, producten en diensten.

Register van (aspirant) tiny house bewoners > Net zoals Tiny Findy is ook dit een initiatief van Marjolein Jonker van Marjolein in het klein. Door lid te worden ontvang je tweemaandelijkse updates van tiny house wooninitiatieven in de Provincie van jouw keuze.

Anders wonen, anders leven > Dit servicepunt van Omslag is er voor iedereen die anders-dan-gangbaar wil wonen en leven. Op deze site vind je ontelbaar veel links naar tiny house en ecodorp/wijk initiatieven. Abonneer je ook op hun nieuwsbrief voor de updates.

Klein Wonen Magazine > Een gratis digitaal kwartaalmagazine vol inspiratie over klein wonen.