THJEMABIJEENKOMST

Kom bij een Projectgroep

Op zaterdag 11 februari 2023 van 10.00-14.00u organiseert Vereniging Tiny Wonen Limburg de Themabijeenkomst “Kom bij een Projectgroep”.

De bijeenkomst is enkel toegankelijk voor leden en is specifiek bedoeld voor diegenen die de behoefte hebben om samen met gelijkgestemden handen en voeten te geven aan de eigen tiny house woondroom en aan een gezamenlijk tiny house ‘woonplan’.
Tijdens de bijeenkomst start je ófwel je eigen projectgroep, ófwel je sluit je aan bij een bestaande projectgroep. Vervolgens ga je concreet aan de slag met het bepalen van de doelstelling, het bespreken van de mogelijke werkwijze, de verdeling van taken en het maken van afspraken.

Wat kun je verder verwachten van deze themabijeenkomst?

  • De reeds bestaande groepen delen hun do’s en don’ts
  • Een zandbaksessie waarin je met de groep een tiny house inrichtingsplan maakt
  • Een interactieve bijeenkomst waarin iedereen zijn of haar eigen bijdrage levert. Wat is jouw kracht en hoe zet je die in ten voordele van de groep en van het gemeenschappelijke doel?

De bijeenkomst vindt plaats bij ‘t Gouden Kwekeriek te Susteren.

We vragen een eigen bijdrage van € 5,-.
Koffie en thee bij ontvangst, en lunch rond het middaguur, zijn inbegrepen in deze prijs.

Ik meld me aan voor de bijeenkomst: "Kom bij een Projectgroep"

Na aanmelding ontvang je een factuur om je eigen bijdrage te betalen. Daarom vragen we hieronder naar je adresgegevens.

We sturen je geen spam en we gebruiken de NAW-gegevens voor niets anders dan correspondentie omtrent de themabijeenkomst en het versturen van de factuur. Dankjewel!