Lid worden?

Lidmaatschap “Basis” of Lidmaatschap “Vrienden van de Vereniging”

We hebben 2 verschillende lidmaatschappen. Kies wat bij jou past en vermeld dat in je e-mail aan ons.

Lidmaatschap “Basis”
voor mensen die de ambitie hebben om in een Tiny House te wonen en op zoek zijn naar een locatie. Dit lidmaatschap kost € 50,- per jaar.

Lidmaatschap “Vrienden van de Vereniging”
Dit is een lidmaatschap voor mensen die NIET (meer) de ambitie hebben om tiny te wonen, maar WEL op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen en het leuk vinden om kennis en ervaring op te doen en te delen. Met een lidmaatschap als “Vriend van de Vereniging” kun je dus géén aanspraak maken op een tiny house woonlocatie. Kosten per jaar zijn € 25,-.

Hoe word je lid?

Stuur een e-mail naar info@tinyhousezuidlimburg.nl en omschrijf in een paar zinnen wat jouw persoonlijke beweegredenen zijn om in een Tiny House te wonen.
Na de inschrijving ontvang je binnen 14 dagen een betaalverzoek.

Wat krijg je?

  1. We organiseren 3x per jaar een ledenvergadering inclusief een informele borrel waarin je nader met elkaar kunt kennismaken en tips, kennis en ervaring kunt delen. (online of offline, afhankelijk van de corona-maatregelen)
  2. Je ontvangt minimaal 3x per jaar een digitale nieuwsbrief met de laatste stand van zaken, persoonlijke verhalen van tiny house bewoners, tips en relevante links.
  3. We organiseren ongeveer 2x per jaar een Themabijeenkomst met als doel jouw kennis omtrent Tiny House gerelateerde zaken bij te spijkeren.
  4. Indien relevant houden we je tussentijds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  5. Indien een gemeente goedkeuring geeft aan het initiëren van een Tiny House woonlocatie kom je na een positief intakegesprek in aanmerking voor een woonplek. Je hebt recht op een plek op volgorde van inschrijving. (geldt enkel bij Lidmaatschap Basis)
  6. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan (specifieke) Projectgroepen. (geldt enkel bij Lidmaatschap Basis)