8 oktober ’22: Themabijeenkomst “Tiny House Bouwen & de BENG”

Zelf een Tiny House bouwen én voldoen aan de regelgeving?

Veel leden van Tiny Wonen Limburg zouden graag zelf hun Tiny House bouwen. De één droomt erover, de ander heeft het schetsontwerp reeds gemaakt, en weer een ander is al aan het bouwen.
In welk stadium je ook bent, vroeg of laat krijg je te maken met de geldende regelgeving die helaas niet zo eenvoudig te begrijpen is.

Hoe fijn zou het zijn om van de experts te horen hoe het nou precies zit? Of je nu aan het begin staat van het proces, of er middenin zit, er is altijd ruimte voor wijzigingen en verbeteringen die er op de lange termijn voor zorgen dat jouw huisje de toetsingsmomenten doorstaat.

Themabijeenkomst op zaterdag 8 oktober over Bouwen & de BENG

Om jullie op weg te helpen organiseren we op zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 14.00 de Themabijeenkomst “Tiny House Bouwen & de BENG”.

Vier experts komen spreken over o.a. de BENG, het Bouwbesluit, (duurzaam) bouwen, het ontwerp etc. Vóór de middag maken we kennis met 2 adviseurs van Arcadis Nederland B.V. en na de middag mogen we luisteren naar o.a. Patrick Dekker (hij schreef onlangs een gastblog over de BENG voor Marjolein in het klein) van Adek Installatie Advies, en naar Tom van Loon van De Kleine Klussers.

Alle vier de deskundigen laten hun licht schijnen op de huidige regelgeving en de relatie tot tiny houses. Het doel is om de deelnemers te voorzien van praktische handvatten: weten waar je aan toe bent, weten wat je te doen staat; en weten bij wie je indien gewenst terecht kunt voor advies, begeleiding of zelfs een BENG-berekening.

Praktische info en aanmelden voor de Themabijeenkomst

  • Datum: zaterdag 8 oktober ’22
  • Tijd: 10.00 – 14.00u
  • Locatie: ’t Gouden Kwekeriek – hoek Hommelweg / Heidestraat te Susteren.
  • Eigen bijdrage: € 5,- voor leden en € 10,- voor niet leden
  • Koffie, thee, vlaai en lunch zijn inbegrepen
  • Exacte programma: wordt zsm bekend gemaakt
  • Inschrijven: via onderstaande knop
  • LET OP: We sturen je een factuur waarmee je de eigen bijdrage kunt betalen. Om deze reden vragen we in de aanmelding naar je adresgegevens. Deze gegevens gebruiken wij NIET voor andere doeleinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.